Bestyrelsesmøde d.04-11-2019.

Bestyrelsesmøde d.04-11-2019.
Alle var mødt, Bent bød velkommen Kasseren gav et overblik over regnskabet som så fornuftig ud.
Bent bad om en bevilling til køb af en pc , så vi ikke skulle have havens regnskab samt alt hvad vi havde om haveforeningen liggende på private pc . Det blev bevilget . Vi fik en snak om generalforsamlingen , det var en god stemning . Vi har fået nogle fliser som vi vil bruge ved vores kommende bål plads . I januar skal vi i gang med at beskærer nogle grene som er i vejen når vi klipper græs . Arbejdsdagen skal vi have malet det nye udhæng ved toilettet , vejen skal også have en omgang .
Vil prøve at søge nogle fonde som kunne hjælpe med penge da det er dyrt at lave den , vil også søge om tilskud til en samlingsplads med bænke og border , så vi kan komme hinanden mere ved , så vi kunne få de etniske til at blande sig lidt mere .Vi er jo flere pensionister som ikke kan så meget og vi kan heller ikke blive ved med at sætte lejen op . Bent H. Hansen.Og tak for en godt år ses i det nye hilsen bestyrelsen .